Een eigen ontwerp op een custom team outfit

Een eigen (sportieve) kledinglijn voor een fietsgroepje, uw sportteam of de medewerkers van uw bedrijf?

Met Craft Custom is er een wereld aan mogelijkheden.
Craft Custom ontwikkelt, ontwerpt, produceert en levert sportkleding voor teams, clubs, bedrijven en events.
Al uw wensen worden door ons customteam omgezet in functionele en mooie sportkleding.

We maken onderscheid in hardloop-, fiets-, schaats- en triathlonkleding.
Of het nou gaat om recreatief, competitief of professioneel niveau, voor alle wensen en behoeften kunt u in overleg met onze custom collega's gaan voor het best passende resultaat!

HOE WERKT HET?

KOSTEN

JOUW TEAM. JOUW KLEUREN. JOUW DESIGN.

Bij Craft Custom draait alles om professioneel maatwerk. Dit geldt ook voor de prijs. Die stellen we ook graag op maat voor u samen aan de hand van uw unieke wensen. 

CUSTOM CATALOGUS

De mogelijkheden zijn oneindig. Van jarenlange opbouw aan expertise kunt u nu profiteren en dit omzetten in een unieke custom teamoutfit. Een speciale selectie voor Bike, Run, Triathlon en Schaatskleding kan worden voorzien van een eigen design waardoor u de mogelijkheid krijgt om op unieke wijze aan de start te verschijnen. Klik hier of op de afbeelding hiernaast om de mogelijkheden voor jouw team te bekijken.

Product added to wishlist

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Uw informatie over uw gebruik op onze website wordt gedeeld met onze IT partner om te analyseren, adverteren en voor social media.