Partner of Craft Sportswear

Epke Zonderland

Eén van Nederlands grootste sporters allertijden

The Flying Dutchman

Epke Zonderland is al jarenlang een bekend gezicht in de top van de turnwereld en staat te boek als één van Nederlands grootste sporters allertijden. Na zijn meervoudige prestaties op het onderdeel rekstok wordt hij met recht The Flying Dutchman genoemd. In 2012 schreef Epke geschiedenis met een memorabel moment voor iedereen door goud te winnen op de Olympische Spelen in Londen. In zowel 2013, 2014 als 2018 vervolgde hij zijn zegenreeks door wereldkampioen te worden.

Een gouden combinatie

Epke is voor Craft een fraaie ambassadeur voor de Stay Cool-producten. Door de Baselayer blijft zijn lichaam onder warme indooromstandigheden op de juiste temperatuur. Daarnaast is het van belang dat de artikelen op hun plaats blijven zitten gedurende de bewegingen die hij maakt bij zijn oefeningen. Epke vindt de perfecte aansluiting en ventilatie in de kleding van Craft. Als A-merk in functionele sportkleding leveren wij op deze manier graag een bijdrage aan de optimale prestaties van Epke. Bekijk de video in samenwerking met Epke hieronder.
Product added to wishlist

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Uw informatie over uw gebruik op onze website wordt gedeeld met onze IT partner om te analyseren, adverteren en voor social media.