Partner of Craft Sportswear

Jeroen van Eck

Een gevestigde naam in de mountainbike sport

Een échte winnaar

Jeroen van Eck is een Nederlands mountainbiker die zich gespecialiseerd heeft in het onderdeel Crosscountry Eliminator. Jeroen is meervoudig Nederlands kampioen, winnaar van de Europese titel, heeft meerdere World Cup overwinningen op zijn naam staan en werd de World Cup Overall winnaar in 2018.

Sport in combinatie met ondernemen

Deze gevestigde naam in de mountainbike sport heeft na zijn zegereeks zijn eigen team opgericht: Van Eck Racing. De missie van dit team is het in balans houden van het topsport leven en het runnen van een professioneel team met bijbehorende commerciële activiteiten. Dit met als doel een platform te creëren waarbij de atleet het beste uit zichzelf kan halen en de sponsor zich optimaal kan presenteren. Met deze ondernemersmentaliteit in combinatie met topsport blijkt Jeroen een goede ambassadeur van Craft Sportswear.
Product added to wishlist

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Uw informatie over uw gebruik op onze website wordt gedeeld met onze IT partner om te analyseren, adverteren en voor social media.