Partner of Craft Sportswear

KAA Gent

Belgische voetbalclub met een winnaarsmentaliteit

Met passie naar de winst.

KAA Gent is een Belgische voetbalclub waarbij verschillende waarden als toegankelijkheid en sportiviteit hoog in het vaandel staan. KAA Gent is meer dan een voetbalploeg, zij werken vanuit een sterke missie en visie naar het samenbrengen en versterken van onze samenleving. KAA Gent denkt out of the box en eigenzinnig, van het strijdlied tot het beleid. De club opgericht in 1900 die uit komt in de Jupiler Pro League en de Europa League. Sinds juli 2013 speelt de club in de Ghelamco Arena, een prachtig stadion met een capaciteit van maar liefst 20.000 zitplaatsen.
Think out of the box.

Een hart voor de club.

De club won in meerdere malen de Beker van België en werd in 2015 voor het eerst Belgisch landskampioen. De club won toen ook haar eerste Belgische Supercup. Stamnummer 7 en de bijnaam ‘Buffalo’s’ worden vaak in één adem genoemd met KAA Gent. Doordat wij als Craft dezelfde waardes, de mentaliteit én resultaatgerichtheid delen, is voetbalclub de ideale partner om mee in zee te gaan.
Product added to wishlist

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Uw informatie over uw gebruik op onze website wordt gedeeld met onze IT partner om te analyseren, adverteren en voor social media.