Partner of Craft Sportswear

KNGU

De Koninklijke Nederlandse Gymnastiekunie

KNGU voor alle gymsporters

De Koninklijke Nederlandse Gymnastiekunie (KNGU) is één van de grootste en oudste sportbonden van Nederland en bestaat al ruim 150 jaar. Met ruim 900 clubs, 300.000 leden, 8.000 trainers en heel veel vrijwilligers is de gymsport op dit moment levendiger dan ooit. Met 11 verschillende gymsporten zijn we veelzijdig en dynamisch: van bewegen met Nijntje tot Freerunning en natuurlijk turnen. Van jong tot oud. Alle gymsporters hebben één ding gemeen: iedereen verlegt zijn grenzen en heeft daar een flinke dosis lef voor nodig.

Sportkleding voor een optimale prestatie

Samen zetten we ons in voor een kwaliteitsvolle en innovatieve dienstverlening naar clubs, sporters, ouders, fans en alle andere betrokkenen binnen de gymsport. Craft kleding is gemaakt voor sporters die het beste uit zichzelf willen halen en daarbij hun sportkleding belangrijk vinden. Craft gelooft dat goede sportkleding bijdraagt aan optimale prestaties in de turnwereld. Samen met Dutch Gymnastics zetten we ons in om iedere gymsporter, van top tot recreatiesporter, te voorzien van een professionele uitstraling.
Product added to wishlist

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Uw informatie over uw gebruik op onze website wordt gedeeld met onze IT partner om te analyseren, adverteren en voor social media.