Partner of Craft Sportswear

PEC Zwolle

Zwolse profvoetbalclub

Het Blauw-Witte hart.

PEC Zwolle is een welbekende, Nederlandse profvoetbalclub uit het Overijsselse Zwolle. Na de overwinning in de Eerste Divisie maakt de club sinds seizoen 2012/13 deel uit van de Eredivisie. PEC Zwolle speelt haar sfeervolle thuiswedstrijden in het MAC3PARK stadion waar 14.000 toeschouwers in kunnen.

Zonder strijd geen overwinning.

Het grootste succes van de Blauwvingers volgde aan het einde van het seizoen 2013/14. PEC Zwolle wist de finale van de KNVB-beker te bereiken, ze troffen landskampioen Ajax en er werd met maar liefst 5-1 gewonnen door de Zwollenaren. Sindsdien is de Zwolse club erg populair en na meer dan 700 Eredivisie wedstrijden niet meer weg te denken uit de nationale competitie. De ambitie om door te groeien springt er uit bij PEC Zwolle en deze ambitie delen zij met ons. Vanaf seizoen 2017-18 verzorgt Craft alle professionele kleding van de topclub.
Product added to wishlist

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Uw informatie over uw gebruik op onze website wordt gedeeld met onze IT partner om te analyseren, adverteren en voor social media.