Partner of Craft Sportswear

Sanne en Lieke Wevers

Een tweeling met een uitzonderlijk talent

Als we het over de twee koninginnen van de turnwereld hebben, spreken we natuurlijk over Sanne en Lieke Wevers. Een tweeling met dezelfde gedrevenheid, passie en ambitie.

De zussen staan al jaren lang bekend om hun oefeningen op de turnvloer en zijn enorm geliefd bij de trouwe turnfans. Waar Sanne zich gespecialiseerd heeft in het onderdeel balk staat Lieke bekend om haar prestaties bij de meerkamp.

Sanne en Lieke begonnen als twee meisjes met een droom en zijn uitgegroeid tot twee prachtige volwassen sporters die, ook als het even tegenzit, weten hoe je elkaar kunt versterken en kunt blijven geloven in je ambities. Met de overtuiging dat je samen altijd verder komt dan alleen, is er een mooie samenwerking ontstaan tussen de zussen en Craft. Als merk zijn wij constant bezig met het verbeteren van onze producten en een nauwe samenwerking met topsporters kan daarbij niet ontbreken. Met ambassadeurs als Sanne en Lieke kunnen wij als functioneel sportmerk ons merk goed op de kaart zetten en onze producten aan de buitenwereld laten zien.

Product added to wishlist

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Uw informatie over uw gebruik op onze website wordt gedeeld met onze IT partner om te analyseren, adverteren en voor social media.