Partner of Craft Sportswear

Spartan Race

De beste obstacle run van de wereld

Een race voor iedereen

Spartan Race is de beste obstacle race ter wereld en is geschikt voor deelnemers van alle conditieniveaus. Als eerste obstacle race organisatie die beschikt over chip timing en wereldranglijsten, maakt Spartan Race het mogelijk voor obstacle racers om wereldwijd de strijd met elkaar aan te gaan. Met meer dan 200 races in meer dan 30 landen, heeft Spartan Race wereldwijd meer dan 1 miljoen deelnemers. De hindernisraces variëren van 3 mijl tot marathonafstanden. Wereldwijd worden de races gehouden in de VS, Canada, Australië en verschillende Europese landen.

Meer dan een run

Naast de run is Spartan een gemeenschap, met onder andere dagelijks advies, een podcast, een mediakanaal en een digitaal tijdschrift. Spartan probeert vanuit een sportief oogpunt mensen te motiveren om uit de comfortzone te stappen. Met deze ondernemende houding weten zij erg invloedrijk te zijn en daarom zien wij de Spartan Race als ideale partner van Craft Sportswear.
Product added to wishlist

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Uw informatie over uw gebruik op onze website wordt gedeeld met onze IT partner om te analyseren, adverteren en voor social media.