Partner of Craft Sportswear

Team Sunweb

Een bekende Nederlands-Duitse wielerploeg met een ‘Keep Challenging’ mentaliteit

Inspired by the road ahead

Team Sunweb verbetert het team door samenwerking en innovatie. Het grootste succes van de ploeg is tot nu toe de fenomenale winst van Tom Dumoulin in de Ronde van Italië. Daarnaast werd er door het team voor de eerste keer goud in de wacht gesleept op het WK ploegen tijdrijden. Met twee visies die perfect op elkaar aansluiten komen twee krachtpatsers samen in een zeer innovatieve samenwerking.
Collaboration equals innovation

Krachten bundelen voor een optimale start

Gedreven door baanbrekende prestaties, zijn Craft en Team Sunweb samen continu bezig om het maximale eruit te halen en te blijven ontwikkelen waar mogelijk. Als onderdeel van dit proces maximaliseren we de aerodynamica door middel van uitgebreide windtunneltesten en optimaliseren we het lichaamstemperatuurbeheer door atleten op alle mogelijke manieren te onderzoeken tijdens hun meest intensieve trainingen. De resultaten hiervan gebruiken we als basis voor het samenstellen van de kleding en het kiezen van materialen, zodat de sporters zo optimaal mogelijk aan de start kunnen verschijnen.
Product added to wishlist

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Uw informatie over uw gebruik op onze website wordt gedeeld met onze IT partner om te analyseren, adverteren en voor social media.